Scott Kelby, hoe doe je dat in Photoshop? 2e

Scott Kelby, hoe doe je dat in Photoshop? 2e

Uitvoering
Boek, paperback, kleur, 312 pagina's
Auteur
ISBN
9789463563239
Gepubliceerd
2023
Serie
€ 39,99

"Voor iedereen die snel en gemakkelijk specifieke technieken en instellingen in Photoshop wil leren, is 'Hoe doe ik dat in Photoshop?' van Scott Kelby een absolute aanrader."

Scott Kelby, de bestverkopende auteur van fotografietechniekboeken, presenteert een bijgewerkte editie van "Hoe doe je dat in Photoshop?". Dit boek is ontworpen om je snel naar de specifieke technieken, instellingen en snelkoppelingen in Photoshop te leiden. Het biedt praktische instructies zonder verwarrende jargon, zodat je nooit vastloopt bij het bewerken van afbeeldingen. Met dit boek binnen handbereik zal je gemakkelijk de gewenste resultaten in Photoshop kunnen bereiken.

Zo werkt het: als je iets specifieks wilt doen open je het desbetreffende hoofdstuk (over lagen, afdrukken, problemen oplossen, speciale effecten enzovoort), je zoekt op wat je wilt doen (dat is eenvoudig; elke pagina behandelt slechts één onderwerp) en Scott vertelt je in heldere taal precies hoe het werkt, alsof hij naast je zit. Op die manier kun je snel weer aan de slag. Dit is dus geen boek vol theorie, verwarrend jargon of complexe stappenlijstjes.

Dit boek laat je zien wanneer je op welke knop moet klikken en wanneer je welke instelling moet gebruiken. Zo loop je nooit meer vast in Photoshop. Dit boek wordt je vaste gids voor wanneer je aan de slag gaat met Photoshop, en het is een verademing om al die hulp onder handbereik te hebben.

 • Snel en gemakkelijk leren hoe je specifieke technieken en instellingen in Photoshop kunt gebruiken.
 • Praktische instructies zonder verwarrende jargon, zodat je direct aan de slag kunt met het bewerken van je afbeeldingen.
 • Inclusief een hoofdstuk over de nieuwe AI-mogelijkheden in Photoshop
 • Er is geen aanvullende informatie beschikbaar
Wis filter
 • Scott Kelby

  Scott Kelby

  Scott Kelby is de bestverkopende auteur ter wereld van boeken over fotografische technieken. Hij is tevens hoofdredacteur en uitgever van het tijdschrift Lightroom Magazine producer van LightroomKillerTips.com hoofdredacteur en uitgever van het tijdschrift...
  Kelby K