Focus op fotografie: Een knipoog naar het licht

Focus op fotografie: Een knipoog naar het licht

Totaalcursus digitale fotografie

Uitvoering
Boek, 320 pagina's
ISBN
9789059406810
Gepubliceerd
2013
€ 14,95
niet meer leverbaar

Wilt u uw kennis van fotografie naar een hoger plan tillen? Fotografiedocent Date van Utteren is als het ware ‘in het vak gerold’. Een cursus en een workshop, gegeven door twee professionele fotografen, brachten hem een nieuwe passie. Met veel enthousiasme wijst hij in het boek Focus op Fotografie: Een knipoog naar het licht de weg naar succesvolle en betere fotografie, gebaseerd op zijn eigen stapsgewijze leerervaringen en de cursussen die hij inmiddels zelf enkele jaren geeft. De foto’s die het boek illustreren, zijn merendeels die van zijn cursisten; veelal gemaakt met compactcamera’s of instapmodellen van spiegelreflexcamera’s. Voorbeelden die dus ook direct bereikbaar zijn voor de lezer.

Zowel de vele praktische mogelijkheden van de camera, als de fotografische begrippen als onderwerpkeuze, opnamestandpunt en compositie komen ruimschoots aan de orde. Daarmee is dit boek geschikt voor iedereen die (pas) een camera heeft met wat ruimere mogelijkheden. Zowel degene die wat meer technische achtergronden wil, als degene die de fotografische principes beter wil leren kennen, kan hier zijn hart ophalen.

Dit boek stimuleert door zijn vele leerzame opdrachten, die erop gericht zijn de eigen fantasie te prikkelen en buiten de geijkte paden te treden.

Downloadbare bestanden
Wis filter
  • Date van Utteren

    Date van Utteren ( 46) heeft 31 jaar gewerkt bij KPN onder andere als arbeids- en organisatiepsycholoog en manager interne en externe communicatie en PR. Sinds het afsluiten van zijn loopbaan bij KPN geeft hij inmiddels jarenlang cursussen Photoshop (Lightroom)...
    Utteren U