Praktische Studiofotografie

Praktische Studiofotografie

Uitvoering
Boek, 150 pagina's
ISBN
9789059406216
Gepubliceerd
2013
€ 24,99
niet meer leverbaar

Wilt u uw kennis van studiofotografie naar een hoger plan tillen? Of zoekt u hulp bij de talloze disciplines, van het inrichten van een studio tot belichting?

Focus op fotografie: Praktische Studiofotografie is voorzien van talloze inspirerende en enthousiasmerende kwaliteitsafbeeldingen en biedt een verrassend praktische kijk op alles wat u moet weten om een creatieve en competente stijl alsmede een probleemloze workflow te ontwikkelen. Naast de theorie passeren ook diverse praktijkcases de revue, zoals het fotograferen van producten, stillevens, mensen en dieren.

Dit boek hanteert een commerciƫle en creatieve aanpak en behandelt de belangrijke elementen van belichting, verlichting, opname en studio-inrichting om tot een succesvolle shoot te komen.

Downloadbare bestanden
Wis filter
  • Joke Beers-Blom

    Joke Beers-Blom fotografeert al ruim dertig jaar fanatiek. Ze is lid van een fotoclub en helpt en adviseert amateurfotografen. Haar andere passie is reizen met Australiƫ als favoriete bestemming. Samen met haar man maakt ze indrukwekkende fotoreportages...
    Beers-Blom B
  • Carola Rood-van Diepen

    ...
    Rood-van Diepen R