Focus op fotografie: Digitale fotografie

Focus op fotografie: Digitale fotografie

Uitvoering
Boek, 246 pagina's
Auteur
ISBN
9789059404090
Gepubliceerd
2009
€ 29,95
niet meer leverbaar

Wilt u uw kennis van fotografie naar een hoger plan tillen? Of zoekt u hulp bij de talloze disciplines, van het kiezen van een digitale camera tot het perfectioneren van de opname, het beheren van bestanden, het bewerken van afbeeldingen en het ontwikkelen van een creatieve en kritische blik op fotografie?

Focus op fotografie: Digitale fotografie is voorzien van talloze inspirerende en enthousiasmerende kwaliteitsafbeeldingen en biedt een verrassend praktische kijk op alles wat u moet weten om een creatieve en competente stijl alsmede een probleemloze workflow te ontwikkelen.

Als actief fotograaf en docent is Mark Galer de perfecte gids om u de kennis en vaardigheden om fantastische foto’s te maken bij te brengen. Bovendien bespreekt hij in dit boek het beheren en bewerken in Lightroom, de populaire workflowsoftware van Adobe waarmee u het fotografisch proces van opname tot uitvoer stroomlijnt.

  • Er is geen aanvullende informatie beschikbaar
Wis filter
  • Mark Galer

    Mark Galer is hoofddocent Fotografie aan het Royal Melbourne Institute of Technology in Australië. Hij is tevens co-auteur van online fotografiecursussen. Hij heeft in Engeland en Australië gedoceerd en als freelancefotograaf heeft hij gewerkt aan diverse...
    Galer G